Lite regler för Timråtippen

Regler och Information från yAirsoft.se
Post Reply
Zero
Posts: 5
Joined: 24 Jun 2009, 22:11
Plats / Ort / Bor i: Timrå / Sörberge

Lite regler för Timråtippen

Post by Zero » 07 Feb 2015, 15:55

Tjo gott folk!
(Nu för att jag inte hittade en passande plats för att lägga denna tråd på lägger jag den här tills vidare ))

Nu i år (2015) så är det fortfarande tillåtet för oss att spela på Tirab's återvinnings station i Timrå. Herr Bergström är just nu fortfarande possetiv att vi får spela där. Vi får bara spela på Tippen på söndagar, fram tills 18:00. Annars måste ni ta kontakt med Bergström och vaktbolag om vilka tider ni har tänkt att spela.

Regler
Förutom Reglerna som f.a.s använder så finns det naturligtvis lite speciella regler för tippen.

*Det inre inhägnande området (framför huset) har vi ingen rätt att vara på.
* Innan spel börjar, kolla området så ingen är där. Det händer att folk är där och kollar efter metall eller annat värdefullt, men lämna era vapen i safezone.
* Tänk på att det är en tipp ni kommer att spela på. Det gör den naturligt farlig på vissa områden, så tänk innan ni klättrar.
* Lämna alla fordon på området ifred. Vi har inget tillstånd att använda dem alls. Så låt dem bara stå där de är. Även om de är 'ivägen'.
* Drar ni ut saker för att göra ett litet mer spännade spelfält, ställ tillbaka allt igen.
* Ska ni skjuta in vapen, använd containrar längre ner på fältet, skjut inte på skyltar eller lampor.
* Skjut inte på djur inom området, även om det är skadedjur, så ser det inte bra ut ifall någon som går utanför området ser oss göra det, eller att personal hittar något på måndagen.

Bra att tänka på

En bra sak att ha i tanke är att ska ni springa i skogen, så kan det bli så att era kläder kommer lukta lakvatten. Det finns även diverse blöthål att hålla koll efter, ett stort sådant är uppe vid sandsluttningen.

Försök hålla klättrandet till ett minimum, det finns mycket på området som kan skada er om ni faller på fel ställe. Vilket täcker lite att hoppa över metallkanterna

För våra sniper spelare, Tyvärr är området inte att rekommendera för er. Det är väldigt svårt att hålla säkerhetsavstånd, samt att ligga uppe ovanför området kommer lägger utanför området på en motionsslinga mellan två områden. Så risken att skjuta någon som springer är för stor.

Vi håller oss nere på marknivå, vilket säga att vi inte klättrar och spelar upp på den över vallen, den med sandsluttning bland annat. Dessa tillhör inte området.

Det har hänt att vissa kommer och försöka blackmaila de som spelar i området att ringa polis ifall ni inte betalar. Skratta och be dem ringa herr Bergström och spela vidare.

Innan ni spelar, lämna vapen i safezone ( till höger när man går in på området, gräsfläcken där.). Sedan går ni ut och kollar till området. Ibland finns det folk som är där och kollar efter pant eller metall, säg bara till dem att de ska lämna området, de har inte tillstånd att vara där.

Ibland kan det komma folk som jobbar där för att kasta saker. Detta vet ni baserat på att de har nycklar till stora grinden in, avbryt spel direkt vid detta och vänta på att de har åkt. De kan se förvånande / skrämda ut, men det är ingen fara .

Vi som typ ansvarar på att området får fortsättas användas är:

Rickard Andersson / Zero
Mikael Andersson / Svartvinge
Dennis Sjöberg / Dennanboy

Alla tre finns att nå på antagligen facebook för Yairsoft eller här om ni har frågor för området.

Post Reply